Data protection policy

INTRODUCERE

In aceasta Politica, trimiterile la "noi", "noi", "nostru" si "Million" inseamna compania Deep Games S.R.L. („Societatea”). Trimiterile la "dumneavoastra" si „dvs” se refera la persoana care utilizeaza website-ul nostru si ne furnizeaza informatii cu caracter personal („Utilizatorul”). 

Million ofera servicii de jocuri de noroc online, denumite (colectiv “Servicii”). Societatea s-a angajat ferm sa protejeze drepturile utilizatorilor sai in ceea ce priveste confidentialitatea. Astfel, a fost adoptata si implementata Politica de protectie a datelor, ce reprezita o sinteza a practicilor noastre de protectie de datelor, inclusiv cu privire la modul in care colectam, utilizam, comunicam si protejam Datele personale, precum si in ceea ce priveste drepturile de care beneficiati cu privire la Datele dvs personale. 

In cuprinsul Politicii de protectie a datelor veti regasi informatii cu privire la:

 • CE INFORMATII COLECTAM?
 • CONDITII DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 • PREVEDERI CU PRIVIRE LA PROTECTIA MINORILOR
 • CUM UTILIZAM INFORMATIILE COLECTATE?
 • ACTIVITATI DE MARKETING
 • CU CINE PARTAJAM DATELE?
 • TRANSFERUL INTERNATIONAL DE INFORMATII
 • TEHNOLOGIILE TERTE DE URMARIRE 
 • SERVICIILE FURNIZATE DE SI CATRE TERTE PARTI
 • PASTRAREA DATELOR PERSONALE
 • DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
 • CUM ASIGURAM PASTRAREA DATELOR DVS IN SIGURANTA
 • MODIFICARI ADUSE POLITICII DE PROTECTIE A DATELOR
 • CUM NE PUTETI CONTACTA

Va recomandam sa cititi cu atentie Politica de protectie a datelor si sa o utilizati exclusiv pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza. Prin accesarea site-urilor web Million, a aplicatiilor mobile, sau prin crearea unui cont de joc prin intermediul Serviciilor noastre, confirmati ca ati citit si ati inteles prezenta Politica de protectie a datelor.

Societatea furnizeaza Serviciile prin intermediul urmatoarelor aplicatii si platforme (denumite colectiv “Platformele”):

 • Site-uri de Internet, inclusiv prezentul site web;
 • Aplicatii software descarcabile ("Software"), precum aplicatii native ce sunt distribuite prin intermediul magazinelor de aplicatii mobile si software pentru desktopuri PC si Mac ce pot fi descarcate in calculator;
 • Aplicatii online nedescarcabile (de ex. aplicatii flash, aplicatii HTML5, etc.); 
 • Aplicatii pentru Facebook si alte canale de comunicare social media. 

CE INFORMATII COLECTAM?

Colectam doua categorii de informatii de la utilizatorii nostri:

 • Date personale

Prima categorie de informatii pe care o colectam este alcatuita din acele date care identifica sau pot identifica in mod rezonabil o persoana (“Date personale”). Datele personale colectate pot fi:

 • Detalii despre cont: La deschiderea unui cont si inregistrarea pentru utilizarea Serviciilor vi se va solicita sa furnizati anumite date despre dumneavoastra, precum: numele si prenumele, adresa e-mail, sexul, data nasterii, CNP, varsta, adresa de domiciliu, nr. ID, codul fiscal, numarul de telefon si ocupatia. Suplimentar, este posibil sa colectam anumite informatii in functie de cerintele cuprinse in diferite politici de cunoastere a clientului („KYC”), politici de prevenire si combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului („AML”), respectiv sursa fondurilor utilizate in activitatea de jocuri de noroc desfasurata pe website-ul nostru.
 • Un act de identitate emis de o autoritate competenta: In anumite situatii este posibil ca in cadrul procesului de verificare a identitatii sa vi se solicite sa prezentati o copie a unui document de identitate emis de o autoritate competenta. Va rugam sa retineti ca aceste informatii sunt necesare pentru functionalitatea Serviciilor.
 • Informatii despre jocuri: Pentru a putea furniza Serviciile, inregistram automat diferite informatii aferente contului dumneavoastra, precum modul de utilizare a Serviciilor, inclusiv tranzactiile, depunerile, soldul, retragerile, bonusurile si castigurile. De asemenea, culegem informatii si despre eventualele probleme sau tipologii de dependenta de jocurile de noroc, pe baza tiparelor de joc in utilizarea serviciilor noastre, pentru a asigura un mediu de joc responsabil.
 • Informatii financiare: Pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de Serviciile Million (de ex. plasare miza, bonus, etc.), vor fi colectate de la dumneavoastra date cu privire la platile efectuate pe platforma de joc, respectiv: valuta, numarul cardului de credit (primele si ultimele 4 cifre), metoda de plata, detaliile contului bancar.
 • Informatii voluntare: Colectam informatii pe care ni le furnizati voluntar. Atunci cand interactionati cu noi, sau comunicati cu noi prin email sau prin alte servicii de comunicare, precum in functia chat si in jocuri, partajati anumite informatii despre dumneavoastra prin utilizarea Serviciilor. Includem aici acele informatii pe care doriti sa ni le comunicati in scopul imbunatatirii si dezvoltarii relatiei cu dumneavoastra, precum si mentinerii unui nivel corespunzator al satisfactiei dvs, ca urmare a utilizarii Serviciilor. Includem aici: informatii referitoare la starea civila, pasiunile si interesele, precum si orice alte informatii pe care ni le comunicati, in cadrul sondajelor de marketing).
 • Informatii cu privire la dispozitivele utilizate: Colectam anumite detalii de conectare si informatii cu privire la dispozitiv, software si hardware, care va pot identifica, precum: identificatorii unici ai dispozitivului (de ex. UDID, IMEI, adresa MAC), amprenta browserului, adresa IP si date de geolocatie.
 • Convorbirile telefonice: inregistram sau monitorizam convorbirile telefonice, in scop de asistenta, pregatire si/sau securitate a clientilor nostri.
 • Evenimente: in timpul evenimentelor desfasuram interviuri si efectuam fotografii si filmari in care pot aparea asistenti, vorbitori, sponsori sau expozanti. Daca in fotografiile si filmarile efectuate apareti ca participant, vorbitor, sponsor sau expozant, putem folosi fotografiile si filmarile respective in scop promotional. De asemenea, putem folosi interviurile in scop promotional (citat).
 • Retelele de socializare: la inregistrarea prin contul dintr-o retea de socializare (precum contul de Facebook, acolo unde este aplicabil), pentru a utiliza Serviciile sau de a conecta contul de jucator cu cel din retea, vom avea acces la informatii de baza din contul dumneavoastra din reteaua de socializare, precum numele, data nasterii, fotografia profilului, lista de prieteni, precum si acele informatii pe care le-ati facut publice pe un astfel de cont.
 • Date pe care le colectam de la terti: Colectam date personale de la furnizori de servicii terti, precum informatii despre istoricul de credit de la agentii de creditare si alte informatii financiare relevante pentru furnizarea Serviciilor, informatii adunate in scopul verificarii identitatii si prevenirii activitatilor frauduloase sau ilegale.
 • Date nepersonale

Cea de a doua categorie de informatii este alcatuita din informatii neidentificate si neidentificabile asociate unui utilizator / unor utilizatori, care pot fi facute disponibile sau adunate din modul de utilizare a Serviciilor de catre acesta ("Date nepersonale").

Datele nepersonale colectate sunt compuse din informatii tehnice si informatii de utilizare agregata, iar multe contin, printre altele, sistemul de operare al utilizatorului, tipul de browser, rezolutia ecranului, limba browserului si a tastaturii, "fluxul de clickuri al utilizatorului" si activitatea in cadrul Serviciilor, perioada de timp in care utilizatorul a vizitat serviciile si marcajele de timp aferente, etc.

Pentru evitarea neintelegerilor, eventualele date nepersonale conectate sau asociate cu date personale vor fi considerate date personale atata timp cat exista o asemenea conexiune sau legatura.

Tipuri de date nepersonale pe care le colectam de la sau despre dumneavoastra:

 • Istoricul autentificarilor si informatii tehnice: Pentru a spori functionalitatea Serviciilor si a va oferi o experienta de utilizare mai buna colectam, informatiile tehnice transmise de dispozitivul dumneavoastra, inclusiv anumite informatii despre software si hardware (de ex. tipul browserului si sistemul de operare utilizate de dispozitiv, preferinta lingvistica, durata de accesare si numele domeniului site-ului web de pe care v-ati conectat la Servicii, etc.).
 • Informatii asociate jocurilor: inregistram informatii asociate jocurilor precum, printre altele, depunerile, bonusurile, durata sesiunii de joc si scorurile maxime. De asemenea, este posibil sa partajam si sa publicam aceste informatii pe oricare dintre platformele noastre.
 • Informatii despre dispozitiv si conexiune: In scopuri de securitate si de detectare si prevenire a fraudelor colectam informatii din dispozitivul pe care il utilizati. De exemplu, daca utilizati un software asociat cu activitati frauduloase (de ex. roboti, malware, etc.) este posibil sa strangem informatii cu privire la celelalte programe software care ruleaza simultan cu cel de detectie sau sa verificam daca conexiunea pe care o utilizati se face printr-un VPN sau proxy.
 • Informatii analitice: Colectam informatii despre modul in care utilizati Serviciile, precum utilizarea aplicatiilor, fisiere jurnal, activitatea utilizatorului (de ex. pagini vizitate, timpul petrecut pe anumite pagini, navigare online, clickuri, actiuni, etc.), marcaje de timp, alerte, etc. Informatiile sunt colectate in scopuri precum, printre altele, depanarea erorilor si bugurilor, precum si in scopuri de cercetare si analiza a modului in care utilizati Serviciile.
 • Informatii anonime: Este posibil sa anonimizam informatiile colectate de Servicii sau prin alte metode, astfel incat acestea sa nu fie suficiente pentru a va identifica. Utilizarea si dezvaluirea unor asemenea informatii nu este supusa niciunei restrictii din prezenta Politica de protectie a datelor si pot fi dezvaluite tertilor, fara nicio limitare si in orice scop, precum scopuri publicitare sau de marketing.

CONDITII DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Indeplinirea unui contract, conformarea cu o obligatie legala
  Este necesar sa va procesam datele personale daca acestea trebuie folosite in indeplinirea obligatiilor contractuale (Termeni si Conditii) sau pentru a respecta obligatiile legale ce ne revin, inclusiv dar fara limitare, conformitatea cu conditiile licentei de organizare a jocurilor de noroc, legislatia pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului, verificarea identitatii utilizatorilor etc.
 • Interese legitime

Procesam datele personale atunci cand consideram ca aceast lucru este in interesul nostru       legitim (sau al unei terte parti) si numai cu conditia ca procesarea sa nu prejudicieze interesele Utilizatorului, drepturile si libertatile acestuia. 

Procesare conforma cu interesele legitime: (i) dezvaluirea datelor personale uneia sau mai multor companii asociate/filiale ca urmare a unei restructurari sau in scopuri de administrare interna; (ii) detectarea si retinerea datelor ce apartin celor cu probleme de joc responsabil; (iii) procesarea cu scopul de securizare a retelei si informatiilor, inclusiv prevenirea accesului neautorizat la reteaua noastra de comunicatii electronice; (iv) pastrarea integritatii Serviciilor noastre prin combaterea, raportarea si partajarea de informatii asociate unor tipare de pariere suspecte sau unor activitati frauduloase; (v) respectarea cerintelor de reglementare si statutare; (vi) dezvoltarea unei scheme de recompensa adaptate jucatorilor; (vii) partajarea datelor personale cu consultantii si prestatorii de servicii profesionale (precum auditori, avocati) pentru asigurarea conformitatii cu cerintele de reglementare si cu cele mai bune practici in domeniu.

 • Consimtamantul
  Procesarea de catre noi a datelor personale este necesara in primul rand pentru a va putea furniza Serviciile. In anumite ocazii, este posibil sa va solicitam consimtamantul pentru procesarea datelor personale. In astfel de cazuri, datele personale vor fi procesate conform consimtamantului obtinut si veti avea posibilitatea de a va retrage consimtamantul, in scris, in orice moment.
 • Categorii speciale de date personale

Procesarea de catre noi a datelor personale poate implica uneori si categorii speciale de date personale, precum cele cu privire la rasa sau origine etnica (conform definitiei din Articolul 9 din RGPD). Vom procesa astfel de informatii si le vom dezvalui autoritatilor competente (precum autoritatii de reglementare, parchete, etc.), daca este necesar in scopurile urmatoare (in masura permisa de legislatia in vigoare): (i) prevenirea sau detectarea unei actiuni ilegale, (i) prevenirea fraudelor, practicilor gresite sau altor conduite nepotrivite, daca obtinerea consimtamantului poate impiedica activitatile respective. In plus, este posibil sa procesam si sa dezvaluim aceste date daca este necesar in scopul protejarii bunastarii economice a Utilizatorului (sau a tertilor), (precum detectarea si pastrarea de informatii asociate celor cu probleme de joc responsabil).

PREVEDERI CU PRIVIRE LA PROTECTIA MINORILOR 

Serviciile nu sunt destinate persoanelor cu varsta sub 18 ani, din perspectiva utilizarii Serviciilor. Daca nu ati implinit varsta de 18 ani la momentul accesarii Serviciilor, nu trebuie sa descarcati sau sa utilizati Serviciile, nici sa ne transferati date personale.

Ne rezervam dreptul de a accesa si verifica orice date personale colectate de la dumneavoastra. Daca aflam ca un utilizator care nu are varsta legala a majoratului a partajat date, putem elimina datele respective, daca nu sunt necesare pentru a ne conforma cu o obligatie legala sau statutara. Daca aveti motive sa credeti ca un minor ne-a transmis astfel de date, va rugam sa ne contactati (datele noastre de contact sunt disponibile in sectiunea "Contact").

CUM UTILIZAM INFORMATIILE COLECTATE?

Utilizam datele personale in scopurile prezentate mai jos:

 • Pentru configurarea, gestionarea si actualizarea contului;
 • Pentru furnizarea si operarea Serviciilor (precum in scopuri de pariere si procesare plati)
 • Pentru comunicarea cu dumneavoastra, pentru a va mentine la curent cu ultimele actualizari ale Serviciilor si cu ofertele speciale;
 • Pentru a va stabili statutul de VIP, unde este cazul;
 • Pentru promovarea Serviciilor, precum ai pentru a va trimite materiale publicitare;
 • Pentru desfasurarea de analize, in scop statistic si de cercetare, pentru imbunatatirea Serviciilor in functie de nevoile si interesele dumneavoastra (precum intocmirea de rapoarte agregate despre utilizarea anumitor functii ale Serviciilor);
 • In scopuri de gestionare a relatiilor cu clientii, pentru sustinerea si repararea unde este cazul a Serviciilor, precum si pentru a raspunde intrebarilor;
 • Pentru a ne permite sa dezvoltam, particularizam si sa imbunatatim constant Serviciile, pe baza preferintelor comune a utilizatorilor;
 • Pentru a va oferi un mediu de joc responsabil;
 • Pentru comunicarea cu dumneavoastra si procesarea eventualelor cereri de exercitare a drepturilor utilizatorului;
 • Pentru identificarea si autentificarea accesului la anumite functii ale Serviciilor;
 • Pentru detectarea si prevenirea eventualelor activitati frauduloase sau a oricarui alt tip de activitate care poate periclita sau afecta negativ integritatea Serviciilor, inclusiv prin identificarea riscurilor asociate cu activitatile pe care le desfasurati in cadrul Serviciilor;
 • Pentru a investiga eventuale incalcari ale politicilor noastre si a Termenilor si Conditiilor Million, precum si pentru aplicarea acestora si a politicilor noastre;
 • Pentru investigarea si rezolvarea litigiilor asociate utilizarii Serviciilor;
 • Pentru a ne ajuta la indeplinirea obligatiilor ce ne revin in temeiul legislatiei aplicabile, inclusiv in scopul precizarii sursei fondurilor sau veniturilor sau dupa cum solicita alte autoritatile competente, inclusiv in cadrul unor procese juridice;
 • In plus, folosim datele personale pe baza consimtamantului specific si informat, cum ar fi pentru anumite activitati de marketing si promotionale.

In cazul in care nu v-ati exprimat consimtamantul, sau acesta a fost retras privind procesarea datelor personale de catre noi, este posibil sa va procesam in continuare datele personale (a) daca procesarea este necesara pentru executarea contractului (adica a Termenilor si Conditiilor) dintre dumneavoastra si noi; si/sau (b) daca procesarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale; (c) daca procesarea este necesara in scopul unui interes legitim al Societatii (inclusiv din motive de securitate sau marketing).

ACTIVITATI DE MARKETING

Compania va utiliza datele dumneavoastra personale, precum numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc., in mod direct sau prin utilizarea serviciilor unor terte parti, in scopul de a va transmite materiale promotionale, informatii asociate Serviciilor, site-urilor web, aplicatiilor ce au legatura cu partenerii comerciali si afiliatii Societatii (denumiti colectiv: “Afiliati de marketing”).

De asemenea, putem partaja si divulga date personale Afiliatilor nostri de marketing pentru a va transmite diferite oferte de marketing, pe care noi sau Afiliatii nostri le consideram relevante pentru dumneavoastra. Afiliatii nostri pot utiliza aceste date personale pentru diferite tehnici de marketing, precum e-mail direct, posta, SMS si in scopuri de marketing prin telefon.

Va vom folosi datele personale in scopul de a va oferi materiale promotionale numai daca avem un interes legitim sa facem acest lucru, sau daca am obtinut consimtamantul dumneavoastra.

Aveti posibilitatea de a refuza oricand primirea de oferte de marketing din partea noastra sau a Afiliatilor nostri prin: respectarea instructiunilor disponibile in comunicarile de marketing, (precum selectarea linkului de dezabonare din e-mailurile promotionale), in sectiunea "Contul meu" pe website, sau prin contactarea departamentului de asistenta pentru clienti (datele noastre de contact sunt disponibile in sectiunea "Contact"). Va rugam sa retineti ca, chiar daca va dezabonati de la lista noastra de marketing, este posibil sa va trimitem in continuare actualizari si notificari referitoare la servicii.

Va rugam sa retineti: puteti controla primirea anumitor mesaje publicitare sau campanii prin intermediul setarilor oferite de respectivele platforme terte (de ex. Facebook).

Suplimentar, daca veti descarca oricare dintre aplicatiile noastre mobile pe dispozitivul dumneavoastra din AppStore sau Google Play, acolo unde este cazul, singura modalitate de a preveni primirea de notificari este prin schimbarea setarilor dispozitivului.

PUBLICITATEA DEDICATA

Pentru a va transmite reclame atunci cand vizitati Platforma si utilizati Serviciile, utilizam tehnologia de publicitate oferita de terti. Puteti opta sa nu mai primiti aceste mesaje.

CU CINE PARTAJAM DATELE?

Nu inchiriem, vindem sau partajam unor (“Destinatari”) terti datele dumneavoastra personale, cu exceptia situatiilor descrise in prezenta politica de protectie a datelor. Datele personale vor fi divulgate Destinatarilor numai in masura in care este necesar in scopul respectiv, asa cum se specifica in prezenta Politica de Protectie a datelor.

Suplimentar scopurilor listate in Politica de protectie a datelor, partajam datele personale cu Destinatarii respectivi pentru oricare dintre urmatoarele scopuri:

 • Stocarea acestor informatii in numele nostru, de exemplu prin utilizarea furnizorilor de servicii de cloud computing;
 • Procesarea acestor informatii pentru a ne ajuta in activitatea zilnica a Societatii(pentru procesarea platilor si depunerilor, autentificarea accesului dumneavoastra; auditarea activitatii Societatii noastre; detectarea si prevenirea activitatilor frauduloase sau ilegale; etc.);
 • Desfasurarea de cercetari, diagnosticare sau analiza tehnica;
 • Comunicarea de publicitate dedicata, materiale promotionale si informationale, in conformitate cu politica noastra de marketing (a se vedea mai sus, in sectiunea denumita "Activitati de Marketing");
 • De fiecare data cand consideram, de buna credinta, ca este necesar dezvaluirea pentru protectia drepturilor si a obligatiilor legale, aplicarea politicilor noastre (inclusiv Termeni si Conditii Million si Politica de protectie a datelor), protectia sigurantei dumneavoastra si a celorlalti, precum si pentru a investiga si preveni eventualele fraude, din motive de securitate sau pentru a ne ajuta cu orice alta problema tehnica aferenta. 

TRANSFERUL INTERNATIONAL DE INFORMATII

Poate fi necesar in scopul prestarii Serviciilor si in masura necesara unui anumit scop, asa cum se stipuleaza in prezenta Politica de protectie a datelor, sa transferam datele personale in tari din afara spatiului economic european. Este posibil ca legea pentru protectia datelor si celelalte legi din tarile respective sa nu fie la fel de cuprinzatoare ca cele din Zona Economica Europeana.

Facem eforturi sustinute pentru a asigura protectia datelor dumneavoastra personale in conformitate cu Politica de protectie a datelor, prin mijloace contractuale (precum utilizarea de metode contractuale aprobate de Comisia Europeana privind transferul de date) sau alte mijloace (pentru a ne asigura ca in conformitate cu deciziile Comisiei Europene, jurisdictiile respective ofera un nivel de protectie adecvat).

Pentru informatii suplimentare privind transferul datelor personale in afara EEA va rugam sa ne contactati (datele noastre de contact sunt disponibile in sectiunea "Contact”)

TEHNOLOGIILE TERTE DE URMARIRE 

Atunci cand vizitati sau accesati Serviciile noastre (precum site-uri web sau aplicatii operate de noi sau cand interactionati sau intrati in contact cu continutul nostru), utilizam (si permitem tertilor sa utilizeze) notificari web, module cookie, pixeli, scripturi, etichete si alte ("tehnologii de urmarire").

Tehnologiile de urmarire ne permit sa colectam automat informatii despre dumneavoastra si activitatea pe care o desfasurati online, precum si despre dispozitivul pe care-l utilizati (calculator sau dispozitiv mobil), in diferite scopuri, precum imbunatatirea navigarii in cadrul Serviciilor noastre, imbunatatirea functionarii Serviciilor si personalizarea experientei dumneavoastra. Folosim aceste informatii pentru a colecta date statistice despre utilizarea Serviciilor noastre, pentru a efectua analize, a oferi un continut adecvat intereselor dumneavoastra si a administra serviciile utilizatorilor, editorilor, clientilor si partenerilor noatri.

Permitem unor terti sa colecteze informatii despre dumneavoastra prin Tehnologiile de urmarire. Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati Politica de cookie. 

SERVICIILE FURNIZATE DE SI CATRE TERTE PARTI

Pe parcursul utilizarii Serviciilor este posibil sa intalniti linkuri catre site-uri, servicii sau aplicatii terte. Va rugam sa retineti ca prezenta Politica de protectie a datelor nu se aplica site-urilor web, serviciilor sau aplicatiilor terte, chiar daca sunt accesibile, descarcabile sau distribuite in alt mod prin intermediul Serviciilor.

Va rugam sa retineti ca asemenea site-uri web, servicii sau aplicatii terte sunt independente de Societate. Nu ne asumam nicio responsabilitate sau raspundere in ceea ce priveste aspectele de politica de confidentialitate sau eventuale alte aspecte legale asociate site-urilor si/sau serviciilor terte. Va recomandam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate si termenii de utilizare a acestor site-uri web terte, deoarece se vor aplica Termenii si Conditiile acelor website-uri si nu Termeni si Conditii Million.

Este necesar sa evaluati intotdeauna cu atentie politicile lor de confidentialitate inainte de a oferi date personale tertilor.

Va asumati in cunostinta de cauza si in mod voluntar toate riscurile implicate in utilizarea site-urilor web, a serviciilor si aplicatiilor terte. Sunteti de acord ca nu ne revine nicio raspundere in ceea ce priveate asemenea site-uri web terte si modul in care le utilizati.

PASTRAREA DATELOR PERSONALE

Daca v-ati inregistrat un cont prin intermediul Serviciilor noastre, Societatea va pastra datele personale in timpul perioadei in care contul dumneavoastra este activ. In plus, Societatea va pastra datele personale pentru perioade suplimentare, strict necesare pentru a fi in masura sa isi indeplineasca obligatiile legale ce ii revin conform legislatiei aplicabile.

Suplimentar, este posibil ca Societatea sa va retina datele personale pentru perioade mai lungi, daca pastrarea acestora este necesara pentru interesele legitime ale Societatii, precum prevenirea fraudelor, din motive asociate jocului responsabil, rezolvarea sau exercitarea reclamatiilor in privinta unor posibile litigii, sau daca Societatea este instruita sa procedeze astfel de catre autoritatea de supraveghere.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Puteti sa ne contactati oricand prin e-mail (datele noastre de contact sunt disponibile in sectiunea "Contact”)pentru a solicita:

 1. Accesarea sau stergerea datelor personale asociate dumneavoastra;
 2. Modificarea sau actualizarea datelor personale asociate dumneavoastra (de exemplu, daca considerati ca datele dumneavoastra personale sunt incorecte, puteti solicita corectarea sau stergerea acestora). Retineti ca puteti sa ne solicitati sa corectam erorile asociate datelor dumneavoastra personale (cu exceptia cazurilor in care acestea trebuie pastrate in formatul initial, conform legilor sau reglementarilor aplicabile);
 3. Restrictionarea sau incetarea oricarei utilizari in continuare a datelor dumneavoastra personale;
 4. Sa va transmitem datele personale pe care ni le-ati comunicat de bunavoie intr-un format lizibil electronic.
 5. De a formula obiectiuni fata de prelucrarea datelor personale;
 6. De a va retrage consimtamantul dat pentru activitatile de procesare (daca acestea sunt asociate consimtamantului si nu pe o baza legala diferita);
 7. De a nu fi subiectul unei decizii bazate exclusiv pe procesarea automata, inclusiv stabilirea profilului, care produce efecte juridice in ceea ce va priveate sau va afecteaza in mod similar, cu exceptia cazului in care aceasta procesare este necesara pentru executarea contractului dintre dumneavoastra si noi sau este bazata pe acordul explicit, asa cum se specifica mai jos.

Va rugam sa retineti ca aceste drepturi nu sunt absolute si solicitarile sunt supuse eventualelor cerinte legale, inclusiv reglementarilor jocurilor de noroc. De asemenea, este posibil sa rectificam, completam sau eliminam datele incomplete si incorecte, in orice moment in conformitate cu politicile noastre interne.

CUM VA PASTRAM DATELE IN SIGURANTA

Acordam o atentie deosebita implementarii si mentinerii sigurantei Serviciilor noastre si datelor dumneavoastra. Am implementat masuri de protectie fizice si tehnologice adecvate pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat, la pastrarea securitatii datelor si la utilizarea corecta a informatiilor pe care le colectam online. Aceste masuri de protectie variaza pe baza sensibilitatii informatiilor pe care le colectam si stocam.

Pentru mentinerea sigurantei datelor utilizatorilor nostri folosim proceduri si metode de control standard in domeniu, precum:

 • Sisteme de prevenire a intruziunilor si Firewall;
 • Comunicatii criptate;
 • Autentificare si controlul accesului;
 • Functii de audit intern si extern; etc.

Desi luam masuri rezonabile pentru protectia informatiilor, nu putem fi responsabili pentru actiunile celor care obtin acces neautorizat sau abuzeaza de Servicii si nu garantam, in mod expres, implicit sau altfel, ca vom impiedica asemenea acces.

MODIFICARI ADUSE POLITICII DE PROTECTIE A DATELOR

Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta Politica de protectie a datelor in orice moment, cu respectarea obligatiilor legale, astfel incat va recomandam sa accesati pagina noastra in mod frecvent, pentru a fi la curent cu ultima versiune a politicii.

Vom transmite notificari privind modificarile substantiale aduse Politici de protectie a datelor, a Serviciilor si/sau va vom transmite un e-mail privitor la asemenea modificari la adresa de e-mail comunicata. 

Toate modificarile aduse Politicii de protectie a datelor intra in vigoare la data specificata pentru "Ultima revizuire", iar utilizarea in continuare a Serviciilor de catre dumneavoastra dupa data "Ultimei revizuiri" va constitui acceptarea modificarilor respective si acordul dumneavoastra de a le respecta.

CUM NE CONTACTATI?

Daca aveti intrebari in legatura cu Politica noastra de protectie a datelor, ne puteti contacta la adresa de email [email protected].

Vom depune eforturi pentru a va raspunde intr-un interval de timp rezonabil. Daca nu sunteti multumiti de raspunsul nostru, puteti formula o plangere la autoritatea responsabila cu supravegherea datelor.