5450 RON + 800 FS

BONUSUL DE BUN VENIT

Condiții generale pentru acordarea Bonusului de Bun Venit:

Bonusul de Bun Venit este disponibil exclusiv pentru jucătorii noi, înregistrați după data de 05/03/2024, care au selectat acest bonus la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail) și care, în momentul creditării bonusului, au bifat în mod expres secțiunea referitoare la acordul privind informațiile referitoare la bonusuri, premii sau alte oferte promoționale oferite de Million. Bonusul este destinat exclusiv jucătorilor cu conturi active. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depunere trebuie să fie în valoare de cel puțin 70 de lei. Această ofertă nu poate fi combinată cu orice altă ofertă de bun venit pentru jucător la înregistrare. Un jucător poate beneficia de această ofertă o singură dată.

Primul bonus de bun venit este disponibil imediat după înregistrare. Fiecare dintre următoarele bonusuri de bun venit vor fi activate în contul jucătorului după fiecare depunere (până la 5 depuneri).

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Ce înseamnă "procentul bonusului la depunere"?

Un bonus este un cadou care vă crește depunerea cu un anumit procent din fondurile depuse. De exemplu: ați activat un bonus de 100% la prima dvs. depunere și ați depus 100 RON în contul dvs. Datorită bonusului, veți avea disponibili 200 RON pentru a juca.

Ce înseamnă ROTIRI GRATUITE (FREESPIN (FS))?

Rotirile gratuite (freespin) sunt rotirile pe care le primiți gratuit la sloturile de la Million casino. Rotirile pot fi oferite atât cu, cât și fără depunere și pot avea o valoare diferită (exemplu: 30 de rotiri gratuite, rulaj x15). După terminarea rotirilor, banii jucătorului sunt creditați în contul acestuia și ulterior trebuie pariați (suma de pariuri necesară pentru transformarea banilor bonus în bani reali).

Ce înseamnă rulajul bonusului?

Rulajul reprezintă suma de bani care trebuie pariată de către jucător pentru ca bonusul să fie convertit în bani reali și să poată fi retrași. Fiecare bonus are cerințele sale individuale de pariere și sunt disponibile în descrierea fiecărui bonus înainte de activare. Million.ro a pregătit 2 bonusuri de bun venit pentru oaspeții noi, care le vor permite să-și mărească câștigurile de mai multe ori.

Cum să obțineți și cum să pariați bonusurile cadou?

Pentru a primi cadoul, trebuie să selectați și să activați oricare dintre bonusurile de rotiri gratuite oferite în contul dvs. personal și să faceți o depunere.

PACHETUL BONUS DE BUN VENIT:

Prima depunere. Bonusuri disponibile.

- Bonus de 75% la depunere între 70 și 299 RON, rulaj bonus x35. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 100 de rotiri gratuite la slotul Columbus' Voyage, miza per rotire este de 0.25 RON, rulaj bonus x35.

sau

- Bonus de 100% la depunere între 300 RON și 1500 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 200 de rotiri gratuite la slotul Columbus' Voyage, miza per rotire este de 0.25 RON, rulaj bonus x25.

A doua depunere. Bonusuri disponibile.

- Bonus de 80% la depunere între 70 și 299 RON, rulaj bonus x35. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 75 de rotiri gratuite la slotul Arctic Journey, miza per rotire este de 0.2 RON, rulaj bonus x35.

sau

- Bonus de 80% la depunere între 300 RON și 1500 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 100 de rotiri gratuite la slotul Hot Fruits, miza per rotire este de 0.6 RON, rulaj bonus x30.

A treia depunere. Bonusuri disponibile.

- Bonus de 75% la depunere între 75 și 299 RON, rulaj bonus x35. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 100 de rotiri gratuite la slotul Millions Fruits Deluxe, miza per rotire este de 0.4 RON, rulaj bonus x35.

sau

- Bonus de 75% la depunere între 300 RON și 1500 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 150 de rotiri gratuite la slotul Dolphin, miza per rotire este de 0.5 RON, rulaj bonus x30.

A patra depunere. Bonusuri disponibile.

- Bonus de 50% la depunere între 70 și 299 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 100 de rotiri gratuite la slotul Lucky Miner, miza per rotire este de 0.2 RON, rulaj bonus x30.

sau

- Bonus de 50% la depunere între 300 RON și 1500 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 100 de rotiri gratuite la slotul Moon Fortune, miza per rotire este de 0.5 RON, rulaj bonus x30.

A cincea depunere. Bonusuri disponibile.

- Bonus de 25% la depunere între 70 și 299 RON, rulaj bonus x35. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 125 de rotiri gratuite la slotul Gold of Ra, miza per rotire este de 0.25 RON, rulaj bonus x35.

sau

- Bonus de 25% la depunere între 300 și 499 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 150 de rotiri gratuite la slotul Witch's Cauldron, miza per rotire este de 0.5 RON, rulaj bonus x30.

sau

- Bonus de 25% la depunere între 500 și 699 RON, rulaj bonus x30. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 200 de rotiri gratuite la slotul Millions Fruits Deluxe, miza per rotire este de 0.84 RON, rulaj bonus x30.

sau

- Bonus de 25% la depunere între 700 RON și 3500 RON, rulaj bonus x25. După finalizare, jucătorul primește automat un bonus fără depunere suplimentar: 250 de rotiri gratuite la slotul Millions Fruits Deluxe, miza per rotire este de 0.84 RON, rulaj bonus x25.

Bonus de Verificare

După verificare reușită, jucătorii pot activa unul din cele trei bonusuri fără depozit:

- 300 de rotiri gratuite la slotul Millions Fruits Deluxe, miza pe rotire este de 0.21 RON

- 60 de rotiri gratuite la slotul African Heart, miza pe rotire este de 1 RON

- Joc Bonus în slotul Winged Tale, miza pe rotire este de 0.6 RON (cumpărare Bonus de 54 RON)

Bonusurile de verificare expiră după 168 de ore de la primire, dacă nu sunt activate la timp. Jucătorul poate alege să activeze doar unul dintre cele trei bonusuri. Bonusurile pot fi pariate doar în jocurile de slot Million. Verificarea contului, telefonului și emailului este necesară. Abonamentul la promoții este necesar. Parierea pe fiecare bonus: x45. Câștigurile maxime din bonus: 500 RON. Limita de pariere prin coeficient: x3. Suma maximă de pariere pentru bonusuri: 20 RON

Informații suplimentare:

Pachetele de bonusuri sunt incompatibile între ele. Toate bonusurile de bun venit și rotirile gratuite expiră în termen de 120 de ore de la primire dacă nu sunt activate la timp.

Suma maximă a pariului pentru rulajul bonusurilor: 20 RON.

Bonusul la al treilea depozit și toate bonusurile ulterioare necesită verificarea contului.

Coeficientul de câștig pentru toți banii bonus: x3 - x10 (Exemplu: dacă un jucător primește 1000 RON în soldul bonus, suma maximă care poate fi obținută în soldul real este de 10.000 RON. Orice sumă mai mare va fi anulată).

Dacă jucătorul solicită retragerea înainte de îndeplinirea condițiilor de bonus sau rotiri gratuite, fondurile din balanța bonusului și câștigurile aferente vor fi anulate.

Million.ro își rezervă dreptul de a verifica pariurile plasate în scopul îndeplinirii condițiilor și de a descalifica/anula bonusul utilizatorilor care încearcă să abuzeze de bonus (prin plasarea de pariuri contradictorii, pariuri fără risc, etc.).

Rulajul se aplică doar banilor bonus. Bonusurile (dar nu și rotirile gratuite) pot fi anulate în orice moment. Rotirile gratuite trebuie finalizate după activare.

Prin acceptarea oricăror bonusuri, participantul/jucătorul declară pe propria răspundere că are cel puțin 18 ani, că a citit, a înțeles și este de acord în totalitate cu regulile de mai sus și cu Termenii și Condițiile de mai jos.

Se aplică Termenii și Condițiile.