Joc Responsabil

Societatea Deep Games (“Million”) este hotarata sa ofere jucatorilor sai un mediu de joc responsabil. Nu numai ca avem misiunea de a oferi jucatorilor nostri cea mai distractiva experienta de joc, dar avem si datoria de a preveni dependenta de jocurile de noroc si accesul persoanelor sub varsta legala admisa, la produsele si serviciile noastre.

Obiectivul Million este de a oferi jucatorilor un serviciu de calitate pentru ca acestia sa se concentreze, cat mai mult posibil, pe distractie. Toate jocurile de pe website-ul www.million.ro contin grafica si efecte sonore interesante, pentru ca jucatorii sa poata naviga in aventura palpitanta a jocurilor de noroc, la fel ca intr-un cazino real. In calitatea noastra de organizator de jocuri de noroc responsabil declaram ca respectam legislatia in vigoare privind jocurile de noroc, precum si toate liniile directoare publicate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Oferim astfel instrumentele necesare pentru a putea controla depozitele efectuate, pentru a solicita o perioada de pauza sau pentru autoexcludere. Urmatoarele instrumente si politici de securitate au fost implementate:

1.Protectia minorilor

2.Prevenirea dependentei de jocuri de noroc

3.Limite

4.Mesaj de avertizare cu privire la timpul petrecut in joc (reality check)

5.Auto-excludere

1.Protectia minorilor

Million nu permite niciunei persoane cu varsta mai mica de 18 ani sa participe la oricare dintre jocurile de noroc oferite de aceasta.

Ne asiguram ca intreaga activitate promotionala, incluzand activitatile de sponsorizare, social media, publicitate nu vizeaza persoanele sub 18 ani. Million isi rezerva dreptul de a solicita copia documentelor prevazute de lege, care atesta identitatea si varsta utilizatorilor platformei de joc, pentru a ne asigura ca pagina de web nu este accesata de catre minori, pentru a limita jucatorii si pentru a verifica identitatea fiecarei persoane care primeste plata unui castig. Daca detineti informatii ca o persoana cu varsta sub 18 ani este inregistrata pe pagina www.million.ro, va rugam sa ne contactati cu prioritate. Sfatuim toti jucatorii sa limiteze intervalul petrecut prin navigarea pe internet a minorilor pe care ii au in grija, precum si instalarea de programe specializate pentru control parental. Pentru cazurile putin probabile in care un minor obtine acces la un dispozitiv ce permite accesul la jocuri de noroc, recomandam instalarea urmatoarelor programe de control si restrictionare a minorilor:

Sentry PC: www.sentrypc.com

Cyber Patrol: https://www.cyberpatrol.com/

GamBlock: https://www.gamblock.com/

Net Nanny: https://www.netnanny.com/

Sfaturi pentru parinti:

Nu lasati copiii nesupravegheati in apropierea calculatorului atunci cand accesati o pagina a unui operator de jocuri de noroc sau cand participati efectiv la activitati de jocuri de noroc la distanta; Asigurati-va ca minorii nu pot accesa aceste pagini de pe dispozitivele dvs mobile;

Protejati-va atat dispozitivele cat si accesul la programele de jocuri de noroc cu parole greu de intuit;

 • Nu permiteti persoanelor cu varsta sub 18 ani sa participe la niciun joc de noroc;
 • Pastrati intr-un loc securizat numele de utilizator, parola, precum si detaliile privind metoda de efectuare a platilor;
 • Explicati minorilor cerintele legii, consecintele si potentialele daune la care s-ar expune, daca ar accesa activitati de jocuri de noroc;
 • Limitati perioada de timp pe care copiii dumneavoastra o petrec navigand pe Internet;
 • Acordati o atentie deosebita la utilizarea de catre minori a facilitatilor precum dispozitivele mobile.

2.Prevenirea dependentei de jocuri de noroc

Societatea recunoaste ca, desi majoritatea oamenilor participa la jocuri de noroc in scopuri de divertisment, exista un numar redus de oameni care devin obsedati de castigurile monetare potentiale pe care le pot oferi jocurile noastre. Desi studiile sugereaza ca doar un procent scazut din populatia adulta se confrunta cu probleme de dependenta de jocuri de noroc, Million acorda o atentie deosebita acestei probleme. Dupa intrarea in vigoare a licentei pentru organizarea jocurilor de noroc la distanta, urmatoarele programe vor fi avute in vedere:

 • Program de instruire pentru angajatii si partnerii nostri directi, pentru a-i ajuta sa identifice potentiala dependeta de jocuri de noroc si sa dispuna masurile necesare pentru jucatori;
 • Facilitati de auto-excludere;
 • Stabilirea unor limite personale pentru depozite zilnice, saptamanale si lunare;

Retineti

 • Jocurile de noroc sunt o forma de divertisment. Jocurile de noroc nu reprezinta o metoda de a va creste veniturile sau de a va achita datoriile;
 • Jocurile de noroc se bazeaza pe hazard si nu exista o formula de joc ce va poate garanta un castig sigur;
 • Nu luati decizia de a participa la jocuri de noroc la sfatul unei alte persoane;
 • Nu incercati sa recuperati ceea ce ati pierdut in sesiunea de joc;
 • Tineti o evidenta a sumelor cheltuite pentru activitati din jocuri de noroc;
 • Asigurati-va ca ati inteles regulamentul de joc aplicabil.

Ajutor

Pentru situatiile in care suspectati ca ati fi dependent de jocurile de noroc, va recomandam sa contactati de urgenta:“JOC RESPONSABIL

Puteti contacta gratuit “JOC RESPONSABIL”, la numarul de telefon 0800.800.099, prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a discuta in direct cu un psihoterapeut. Programul Joc Responsabil va ofera si o sectiune live de chat.

Puteti vizita pagina de internet “JOC RESPONSABIL” la http://jocresponsabil.ro/.

Urmatoarele website-uri pot fi utile:

http://www.centrularmonia.ro/pachete-de-tratament/tratament-dependente/ http://www.themind.ro/dependenta-de-jocuri-de-noroc http://www.castlecraig.ro/dependenta/dependente-comportamentale/jocuri-de-noroc

3.Limite

Va puteti stabili propriile dvs limite de depozit zilnice, saptamanale si lunare pentru serviciile si produsele noastre. O solicitare din partea jucatorului pentru stabilirea unei limite de depozit este implementata, la cerere, in termen de maximum 24 de ore.

Solicitarile din partea jucatorilor de crestere a limitei de depozit fixate anterior nu pot intra in vigoare decat dupa minimum 48 de ore. Va rugam sa aveti in vedere ca optiunile pe care le stabiliti pe acest website vor fi aplicabile numai acestui website, iar nu oricarui alt website detinut sau operat de catre Million.

Pentru a va ajuta sa stabiliti limitele de depozit potrivite, va rugam sa raspundeti la acest scurt chestionar:

 • Stabiliti ce inseamna o pierdere acceptabila, inainte de a accesa jocurile de noroc;
 • Tineti o evidenta cat de des participati la jocurile de noroc;
 • Tineti o evidenta a timpului petrecut pentru fiecare sesiune de joc.

Utilizati aceste raspunsuri pentru a determina suma de diverstisment pentru o astfel de activitate.

4. Mesaj de avertizare cu privire la timpul petrecut in joc (reality check)

Un mesaj de avertizare va fi transmis in mod automat de catre platforma noastra de joc, la fiecare 60 de minute, pentru a va informa cu privire la timpul petrecut in cadrul sesiunii.

5.Auto-excludere

Daca, in orice moment, sunteti preocupat de comportamentul dvs cu privire la jocurile de noroc, puteti beneficia de oricare dintre optiunile noastre de auto-excludere, pentru o durata limitata de timp sau nelimitat.

In timpul unei perioade "Iau o pauza" contul dumneavoastra va fi restrictionat, in sensul in care va vom opri accesul la contul dumneavoastra de joc. Se vor lua masuri rezonabile, ca pentru perioada de excludere sa nu fiti contactat prin mesaje cu materiale promotionale din partea Million.

Puteti activa oricare dintre optiune de auto-excludere si prin contactarea echipei Suport Clienti.

Pentru reactivarea contului, ne puteti contacta oricand, la adresa [email protected], in timpul orelor de program si doar la expirarea perioadei de auto-excludere.

Va recomandam, pentru situatiile in care ati optat pentru o auto-excludere permanenta sa va asigurati ca ati implementat aceasta optiune si cu alti operatori de jocuri de noroc la care detineti conturi de joc active.

Va rugam sa retineti ca procesarea solicitarii de auto-excludere poate dura pana la 72 de ore.

Retineti: Daca descarcati oricare dintre aplicatiile noastre din Apple AppStore sau direct de pe pagina noastra de internet in dispozitivul dumneavoastra si acceptati sa primiti notificari push, nu vom putea sa blocam primirea acestor notificari, chiar daca alegeti sa va auto-excludeti din oricare dintre paginile de internet operate de Million. Singurul mod de a preveni receptionarea acestor notificari este modificarea setarilor pe dispozitivul dvs.

Intrebari:

 • Interfereaza jocurile de noroc cu munca dumneavoastra sau cu alte responsabilitati pe care le aveti?
 • Incercati sa recuperati pierderile anterioare pe care le-ati avut la jocuri de noroc?
 • Sunteti in perioada de recuperare dupa o tulburare privind dependenta de jocuri de noroc?
 • Jucati sub influenta alcoolului sau a altor substante?

Daca raspunsul dvs este afirmativ la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, va recomandam sa activati una dintre optiune de auto-excludere puse la dispozitia dvs si sa solicitati ajutor de specialitate.

Utilizarea instrumentelor noastre privind jocul responsabil

Puteti utiliza instrumentele noastre privind jocul responsabil asa cum sunt mentionate in aceasta politica privind jocul responsabil si asa cum sunt aplicabile. Nu putem procesa nicio solicitare de utilizare a instrumentelor noastre privind jocul responsabil furnizata prin orice alte mijloace (de exemplu, prin SMS, prin WhatsApp sau prin retele sociale, cum ar fi Facebook).