Responsible Gambling policy

Societatea Deep Games (“Million”) este hotărâtă ofere jucătorilor săi un mediu de joc responsabil. Nu numai că avem misiunea de a oferi jucătorilor noștri cea mai distractivă experiență de joc, dar avem și datoria de a preveni dependența de jocurile de noroc și accesul persoanelor sub vârsta legală admisă la produsele și serviciile noastre. 

Obiectivul Million este de a oferi jucatorilor un serviciu de calitate pentru ca aceștia să se concentreze, cât mai mult posibil, pe distracție. Toate jocurile de pe website-ul www.million.ro conțin grafică și efecte sonore interesante, pentru ca jucătorii să poată naviga în aventura palpitantă a jocurilor de noroc, la fel ca într-un cazino real. 

În calitatea noastră de organizator de jocuri de noroc responsabil declarăm că respectăm legislația în vigoare privind jocurile de noroc, precum și toate liniile directoare publicate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 

Oferim astfel instrumentele necesare pentru a putea controla depunerile efectuate, pentru a solicita o perioada de pauza sau pentru autoexcludere. 

Următoarele instrumente și politici de securitate au fost implementate: 

1.Protectia minorilor 
2.Prevenirea dependentei de jocuri de noroc 
3.Limite  
4.Mesaj de avertizare cu privire la timpul petrecut în joc (reality check) 
5.Auto-excludere 
 

 

 

 

 

 

1.Protecția minorilor 

Million nu permite niciunei persoane cu vârsta mai mică de 18 ani să participe la oricare dintre jocurile de noroc oferite de acesta. 

Ne asigurăm că întreaga activitate promoțională, incluzând activitățile de sponsorizare, social media, publicitate nu vizează persoanele sub 18 ani. Million își rezervă dreptul de a solicita o copie a documentelor prevăzute de lege, care atestă identitatea și vârsta utilizatorilor platformei de joc, pentru a ne asigura că pagina de web nu este accesată de către minori, pentru a limita jucătorii și pentru a verifica identitatea fiecărei persoane care primește plata unui câștig. 

Dacă dețineți informații că o persoană cu vârsta sub 18 ani este înregistrată pe pagina www.million.ro, vă rugăm să ne contactați cu prioritate.  

Sfătuim toți jucătorii să limiteze intervalul petrecut prin navigarea pe internet a minorilor pe care îi au în grijă, precum și instalarea de programe specializate pentru control parental. 

Pentru cazurile puțin probabile în care un minor obține acces la un dispozitiv ce permite accesul la jocuri de noroc, recomandăm instalarea următoarelor programe de control și restrictionare a minorilor: 

Sentry PC:  www.sentrypc.com  

Cyber Patrol: https://www.cyberpatrol.com/ 

GamBlock: https://www.gamblock.com/ 

 

Sfaturi pentru părinți: 

 • Nu lăsați copiii nesupravegheați în apropierea calculatorului atunci când accesați o pagina a unui operator de jocuri de noroc sau când participați efectiv la activități de jocuri de noroc la distanță; Asigurați-vă că minorii nu pot accesa aceste pagini de pe dispozitivele dvs. mobile; 

 • Protejati-va atât dispozitivele, cât și accesul la programele de jocuri de noroc cu parole greu de intuit; 

 • Nu permiteți persoanelor cu varsta sub 18 ani să participe la niciun joc de noroc; 

 • Păstrați într-un loc securizat numele de utilizator, parola, precum și detaliile privind metoda de efectuare a plăților; 

 • Explicați minorilor cerințele legii, consecințele și potențialele daune la care s-ar expune, dacă ar accesa activități de jocuri de noroc; 

 • Limitati perioada de timp pe care copiii dumneavoastră o petrec navigând pe Internet; 

 • Acordați o atenție deosebită la utilizarea de către minori a facilităților precum dispozitivele mobile. 

 

2.Prevenirea dependenței de jocuri de noroc 

Societatea recunoaște , deși majoritatea oamenilor participă la jocuri de noroc în scopuri de divertisment, există un număr redus de oameni care devin obsedați de câștigurile monetare potențiale pe care le pot oferi jocurile noastre. Deși studiile sugerează că doar un procent scăzut din populația adultă se confruntă cu probleme de dependență de jocuri de noroc, Million acorda o atenție deosebită acestei probleme.  

După intrarea în vigoare a licenței pentru organizarea jocurilor de noroc la distanta, următoarele programe vor fi avute în vedere: 

 • Program de instruire pentru angajații și partenerii noștri direcți, pentru a-i ajuta să identifice potențiala dependentă de jocuri de noroc și să dispună măsurile necesare pentru jucători; 

 • Facilități de autoexcludere; 

 • Stabilirea unor limite personale pentru depozite zilnice, săptămânale și lunare; 

Rețineți 

 • Jocurile de noroc sunt o formă de divertisment. Jocurile de noroc nu reprezintă o metodă de a va crește veniturile sau de a va achita datoriile; 

 • Jocurile de noroc se bazează pe hazard și nu există o formulă de joc ce va poate garanta un câștig sigur; 

 • Nu luați decizia de a participa la jocuri de noroc la sfatul unei alte persoane; 

 • Nu încercați să recuperați ceea ce ați pierdut în sesiunea de joc; 

 • Țineți o evidență a sumelor cheltuite pentru activități din jocuri de noroc; 

 • Asigurați-vă că ați înțeles regulamentul de joc aplicabil. 

Ajutor 

Pentru situațiile în care suspectați ați fi dependent de jocurile de noroc, vă recomandăm să contactați de urgență:“JOC RESPONSABIL” 

Puteți contacta gratuit “JOC RESPONSABIL”, la numărul de telefon 0800.800.099, prin intermediul căruia aveți posibilitatea de a discuta în direct cu un psihoterapeut. Programul Joc Responsabil va oferă și o secțiune live de chat. 

Puteti vizita pagina de internet “JOC RESPONSABIL” la http://jocresponsabil.ro/. 

Următoarele website-uri pot fi utile: 

3.Limite  

Va puteti stabili propriile dvs limite de depozit zilnice, saptamanale si lunare pentru serviciile si produsele noastre. , direct din contul dvs, sau prin transmiterea unui mesaj la adresa de email: [email protected]. 

O solicitare din partea jucatorului pentru stabilirea unei limite de depozit este implementata, la cerere, in termen de maximum 24 de ore. 

Solicitările din partea jucatorilor de creștere a limitei de depozit fixate anterior nu pot intra în vigoare decât după minimum 48 de ore. 

Vă rugăm să aveți în vedere că opțiunile pe care le stabiliți pe acest website vor fi aplicabile numai acestui website, iar nu oricărui alt website deținut sau operat de către Million. 

Pentru a va ajuta sa stabiliti limitele de depozit potrivite, vă rugăm răspundeți la acest scurt chestionar: 

 • Stabiliți ce înseamnă o pierdere acceptabilă, înainte de a accesa jocurile de noroc; 

 • Țineți o evidență a frecvenței de participare la jocurile de noroc; 

 • Țineți o evidență a timpului petrecut pentru fiecare sesiune de joc. 

Utilizați aceste răspunsuri pentru a determina suma de divertisment pentru o astfel de activitate. 

 

4. Mesaj de avertizare cu privire la timpul petrecut în joc (reality check) 

Un mesaj de avertizare va fi transmis în mod automat de către platforma noastră de joc, la fiecare 60 de minute, pentru a vă informa cu privire la timpul petrecut în cadrul sesiunii. 

 

5. Autoexcludere 

Dacă, în orice moment, sunteți preocupat de comportamentul dvs. cu privire la jocurile de noroc, puteți beneficia de oricare dintre opțiunile noastre de autoexcludere, pentru o durată limitată de timp sau nelimitat. 

În timpul unei perioade "Iau o pauză", contul dumneavoastră va fi restricționat, în sensul în care va vom opri accesul la contul dumneavoastră de joc. Se vor lua măsuri rezonabile ca, pentru perioada de excludere sa nu fiți contactat prin mesaje cu materiale promoționale din partea Million. 

Puteți activa oricare dintre opțiunile de autoexcludere și prin contactarea echipei Suport Clienți. 

 

Dupa expirarea perioadei de auto-excludere, contul dvs va fi reactivat automat.  

Pentru situatiile in care ati optat pentru o auto-excludere permanenta, ne puteti contacta la adresa de email support @million.ro, pentru reactivarea contului de jucator, doar dupa expirarea unei perioade minime de 6 luni. In vederea reactivarii contului de joc, ne rezervam dreptul de a solicita o noua parcurgere a procedurii de verificare a datelor (kyc). 

Orice solicitare de limitare sau de auto-excludere initiata de catre un jucator este valabila doar pentru website-ul licentiat, unde este inregistrat jucatorul si pentru care a fost efectuata solicitarea. Limitarile si/sau auto-excluderile nu acopera alte website-uri operate de catre Deep Games sau terte parti. (Exemplificativ, pentru situatiile unde Deep Games ar detine in Romania mai multe website-uri, o solicitare de limitare / auto-excludere initiata pentru website-ul nr. 1, nu este valabila si pentru website-ul nr. 2) 

 

Vă recomandăm, pentru situațiile în care ați optat pentru o autoexcludere permanentă să vă asigurați că ați implementat aceasta opțiune și cu alți operatori de jocuri de noroc la care detineti conturi de joc active. 

Vă rugăm să rețineți că procesarea solicitării de autoexcludere poate dura până la 72 de ore. 

 

Rețineți:Dacă descărcați oricare dintre aplicațiile noastre din Apple AppStore sau direct de pe pagina noastră de internet în dispozitivul dumneavoastră și acceptați să primiți notificări push, nu vom putea blocăm primirea acestor notificari, chiar dacă alegeți sa va auto excludeti din oricare dintre paginile de internet operate de Million. Singurul mod de a preveni recepționarea acestor notificari este modificarea setărilor pe dispozitivul dvs. 

Întrebări: 

 • Interfereaza jocurile de noroc cu munca dumneavoastră sau cu alte responsabilități pe care le aveți? 

 • Încercați să recuperați pierderile anterioare pe care le-ați avut la jocuri de noroc? 

 • Sunteți în perioada de recuperare după o tulburare privind dependența de jocuri de noroc? 

 • Jucați sub influența alcoolului sau a altor substanțe? 

Dacă răspunsul dvs. este afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, vă recomandăm să activați una dintre opțiunile de autoexcludere puse la dispoziția dvs. și să solicitați ajutor de specialitate. 

 

Utilizarea instrumentelor noastre privind jocul responsabil 

Puteți utiliza instrumentele noastre privind jocul responsabil așa cum sunt menționate în această politică privind jocul responsabil și așa cum sunt aplicabile. Nu putem procesa nicio solicitare de utilizare a instrumentelor noastre privind jocul responsabil furnizată prin orice alte mijloace (de exemplu, prin SMS, prin WhatsApp sau prin rețele sociale, cum ar fi Facebook).